Menu De Vogel

Gouden sponsor: Krieger & Witte Makelaars

Als nieuwe subsponsor hebben wij Krieger & Witte kunnen overtuigen van onze drie waarden: saamhorigheid, sportieve plicht en sociale betrokkenheid. De Jonge Spartaan is met dit bedrijf  een overeenkomst aangegaan voor minimaal drie jaar. Hieronder treft u een kleine kennismaking aan met dit bedrijf.Krieger & Witte makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met ervaring. 
Onze kernwaardenzijn actief, persoonlijk en betrokken. Korte lijnen, een vast contactpersoon en snel schakelen zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig en gedegen advies houden wij vooral rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar actief in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. 
De aanpak van Krieger & Witte makelaars kenmerkt zich verder door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en we maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij o.a. WhatsApp met Facebook waardoor wij uw woning gratis onder de aandacht kunnen brengen.

Wij hanteren zeer ruime bereikbaarheids- en openingstijden. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken van 8:30 uur tot 22:00 uur via telefoon of WhatsApp. Tevens staan wij buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. 
Wij komen bij u thuis voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Dit kan overdag, maar op afspraak staan wij ook in de avonduren voor u klaar.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ons adres: Sperwer 1 te 3245 VP Sommelsdijk, tel. 0187-218008

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - Jonge Spartaan 1

10/08/2024 14:30