Menu De Vogel

Sponsornieuws           

Nieuwe reclameborden

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Kitvoegen.nl  
 
Op onze tribune is nu een reclamebord van 24 meter geplaatst van onze jeugdsponsor Kitvoegen.nl  Doordat het contract van de andere sponsor afliep was er ruimte voor Kitvoegen.nl om hier zijn naam aan te verbinden. Kitvoegen.nl is al 30 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk Wij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. We geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door ons uitgevoerde kitwerk.

Ons adres: Molendijk 138e te Nieuwe-Tonge , telefoon 088-5488639, www.kitvoegen.nl

 

Take Away Middelharnis

Bij Take Away, kunt u heerlijke  kapsalons, broodjes, shoarma, turkse pizza’s en pizza’s enz, bestellen of afhalen.  Het adres Zandpad 82 te Middelharnis, bestellen www.takeawaymiddelharnis.nl

 

Dak en Gevel

Dak en Gevel is opgericht door , Jan Kees Mijnders en Petry Hoofdman, zij hebben vele jaren ervaring opgedaan bij de grotere bouwbedrijven. Daardoor hebben zij een brede kennis in nieuw- en verbouw; van traditioneel en prefab timmerwerk tot productie en plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen en allerlei soorten lijmen en kitten.  Kwaliteit, service, garantie zijn voor hun vanzelfsprekend! Door goed naar uw ideeën en verwachtingen te luisteren, kunnen zij u goed advies geven. Daarna volgt een duidelijke offerte voor de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Gaan ze voor u aan de slag? Dan volgt een heldere planning en gedegen voorbereiding, zodat uw wens werkelijkheid wordt.

Ons adres: Staakweg 18 te Dirksland, tel. 085-0043283, www.dak-en-gevel.nl

 

Gebr. Van Dooren

De gebroeders van Dooren zijn al jaren lang actief lid bij De Jonge Spartaan, voor al u oud ijzer kunt u bij hun terecht.

Ons adres: Simon Stevenweg 18-20 te Middelharnis, tel. 0187-486081

 

Hello Reclame

HELLO Reclame is úw partner in visuele reclame. Met ruim 11 jaar ervaring binnen de digitale en visuele reclame sector is geen vraagstuk ons te gek. Doordat we met een klein team van professionals werken zijn de lijnen altijd kort én zodoende kan er snel geschakeld worden.

Ons adres: Simon Stevinweg 11-9 te Middelharnis, telefoon 06-50120959, www.helloreclame.nl

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok


Sponsorovereenkomsten

Om al onze ambities te verwezenlijken is de steun van sponsoren van onschatbare waarde voor De Jonge Spartaan. Wij mogen ons al jaren prijzen met de steun van een grote groep trouwe sponsoren. Deze sluiten voor een bepaalde periode een overeenkomst met ons af om ons financieel te steunen in ruil voor uitingen op ons complex in de vorm van reclameborden, shirts-/presentatie kleding, vlaggen banners etc.

Afgelopen zaterdag zijn er contracten afgesloten met Yachtcloud en Multilux Zonwering

Yachtcloud heeft een Gouden Sponsorovereenkomst afgesloten met onze vereniging. YachtCloud is opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten en professionele services voor AV- en IT-systemen. Alle producten zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van superjachten en zijn gericht op het verbeteren van het leven aan boord voor eigenaren en gasten en het verhogen van de productiviteit en efficiëntie voor de bemanning.

Op de foto links dhr. André Klepper die het contract tekent met Roeland Albrechts van onze vereniging

Tevens heeft Multilux Zonwering het nieuwe team van JO8-3 voorzien van tenue. Dit nieuwe team loopt nu in mooie shirtjes van dit bedrijf. Multilux Zonwering was al sponsor bij onze vereniging en hebben hun sponsoractiviteiten uitgebreid. Op de foto de zoon van Kees Dubbeld, Derrick met de jongste jeugd. Multilux Zonwering is gevestigd aan de Simon Stevinweg 25 te Middelharnis, tel. 0187- 478833.

Op de foto het team JO8-3 met Derrick Dubbeld van Multilux Zonwering.

Namens de sponsorcommissie
Leen Blok

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

AFGELAST

Jonge Spartaan 1 - Competitie onderbroken vanwege Corona

17/10/2020 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop