Menu De Vogel

Nieuwe kleding voor kader

Het kader van voetbalvereniging De Jonge Spartaan is door de sponsoren De Vogel Advies Groep, Kibo accountants en Kitvoegen.NL voorzien van nieuwe polo’s, trainingspakken en coach jassen. Deze sponsoren zijn geen onbekende voor De Jonge Spartaan. Het kader van De Jonge Spartaan bestaat uit ongeveer 100 personen, trainers, begeleiders en vrijwilligers, hebben allemaal een onderdeel van het pakket ontvangen.Zo is De Vogel Adviesgroep al jaren de hoofdsponsor van onze vereniging. Adviesgroep de Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfiets-verzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies.  Kitvoegen.nl is bekend als Jeugdhoofdsponsor bij De Jonge Spartaan. Kitvoegen.nl is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk. Zij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al de medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Zij geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door hun uitgevoerde kitwerk. Dhr. Slui was op de bijeenkomst verhinderd vandaar geen foto.Kibo Accountants, het bedrijf dat inmiddels al jaren onze vereniging sponsort, het bedrijf dat 10 jaar bestaat is uitgegroeid tot een begrip en heeft nu 30 medewerkers in dienst. Hun motto’s zijn vooruitstrevend, ondernemend en betrokken, altijd klaar staan voor de klant.Als vereniging zijn we ontzettend trots dat we de komende jaren in prachtige outfits de wedstrijden van onze jeugd mogen begeleiden.

Onze oprechte dank naar deze fantastische sponsoren.------

Gouden sponsor: Krieger & Witte Makelaars

Als nieuwe subsponsor hebben wij Krieger & Witte kunnen overtuigen van onze drie waarden: saamhorigheid, sportieve plicht en sociale betrokkenheid. De Jonge Spartaan is met dit bedrijf  een overeenkomst aangegaan voor minimaal drie jaar. Hieronder treft u een kleine kennismaking aan met dit bedrijf.Krieger & Witte makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met ervaring.
Onze kernwaardenzijn actief, persoonlijk en betrokken. Korte lijnen, een vast contactpersoon en snel schakelen zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig en gedegen advies houden wij vooral rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar actief in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten.
De aanpak van Krieger & Witte makelaars kenmerkt zich verder door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en we maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij o.a. WhatsApp met Facebook waardoor wij uw woning gratis onder de aandacht kunnen brengen.

Wij hanteren zeer ruime bereikbaarheids- en openingstijden. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken van 8:30 uur tot 22:00 uur via telefoon of WhatsApp. Tevens staan wij buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is.
Wij komen bij u thuis voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Dit kan overdag, maar op afspraak staan wij ook in de avonduren voor u klaar.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ons adres: Sperwer 1 te 3245 VP Sommelsdijk, tel. 0187-218008------

De sponsorcommissie is actief om nieuwe sponsoren te werven en de contracten met de huidige sponsoren te verlengen. Ook dit seizoen zijn er weer een aantal sponsoren welke hun overeenkomst hebben verlengd of zich bij onze vereniging hebben aangesloten. Recent is het contact verlengd met Cakebakkerij Van der Spoel uit Stellendam, gespecialiseerd in het maken van cake. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 100 verschillende cakeproducten. Hun producten liggen veelal op de versafdeling van Nederlandse supermarkten. Ook zijn ze te vinden bij diverse out-of-home locaties zoals hotels of cateraars.

Foto: René van der Groef (links) en Frank Jongepier van De Cakebakker Van der Spoel (rechts).

------

Sponsornieuws   
Nieuwe reclameborden

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

https://jkinterieurbouw.nl/wp-content/uploads/2020/04/DSC_5785-Edit-683x1024.pngJK Interieurbouw
Interieurs en meubels voor u op maat.  
Wie ben ik?       
Mijn naam is Johan Kroon, de eigenaar van JKinterieurbouw. Mijn opa heeft een succesvol bouwbedrijf opgestart in de jaren 60, en is later overgenomen door mijn vader en oom. Vanaf jongs af aan ben ik dan ook opgegroeid met ondernemerschap en is mijn interesse in het werken met hout ontstaan. Adres: Bosland 3 te Den Bommel,  
telefoon
06-42643900        email: info@jkinterieurbouw.nl

Kan een afbeelding zijn van autoAuto Kalis

Wij zijn Auto Kalis specialist in inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte occasions. Bij ons treft u allerlei verschillende merken aan die wij graag aan u willen laten zien.        
Bent u nieuwsgierig geworden?
Kom dan bij ons langs voor een bezichtiging wij trakteren u graag op een kopje koffie of thee! Uiteraard kunt u ook op onze website rond kijken wellicht vindt u hier uw droom occasion.               
Adres: Simon Stevinweg 26 te MIDDELHARNIS
Telefoon: 06-27117374    email: autokalis@outlook.com

https://www.luijtenvvz.nl/wp-content/uploads/2019/09/nieuwe-vestiging.pngLuijten VVZ  
Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakman en detaillist voorzien van de juiste producten.

Ter uitbreiding van het aantal servicelocaties is in Nieuwe Tonge (Molendijk 138B) een nieuwe Luijten-VVZ vestiging toegevoegd aan de 8 reeds bestaande vestigingen, verdeeld over Zeeland en Zuid-Holland.

Afgelopen jaren werden de producten van Sigma Coatings in de regio Goeree-Overflakkee voor ons gedistribueerd door partners. Luijten-VVZ is dit zelf gaan verzorgen. Dagelijks bezorgen we uw bestelling op locatie en verwelkomen u eind oktober in onze nieuwe vestiging. 

 

Adres Molendijk 138b te Nieuwe-Tonge, telefoon 0187-745910, email:nieuwetonge@luijtenvvz.nl

 

Stikks Sign & Kitbedrijf       

Het bedrijf van Jan Boeren, die verzorgt al u kitwerk en tevens al u reclame.  

Adres: Boven-Oostdijk 34b te Den Bommel, tel. 06-46193645, email  info@stikks.nl

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok

 

 

 

Sponsornieuws  

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee   
In onze prachtige winkel, het oude pand van Fixet Mastenbroek, vindt u een groot aanbod aan tuinmaterialen. Je kunt hier alle materialen ruiken, zien en proeven. Nouja, figuurlijk! Zeker bij de zoektocht naar tegels voor uw droomtuin is het nooit verstandig deze uit een boek te kiezen omdat de kleur in het echt altijd net dat beetje anders is en uw keuze vergemakkelijkt.  Materialen? Ja, zeker! Maar ook een 3D ontwerp of aanleg. Neem zeker eens een kijkje!

Adres:  Westelijke Achterweg 59-61, 3245 BJ Sommelsdijk, tel. 0187-665472, info@tuinmaterialengoereeoverflakkee.nl

Cars and Care Afbeelding van de AudiQ314TFSI150pkautomaatCompetitionPackage 

Cars and Care is een autobedrijf bedrijf dat zich richt op het onderhouden, repareren, modificeren, poetsen en verkopen van verschillende type voertuigen. Het zijn 2 jonge ondernemers die hun hart hebben verpand aan de auto-industrie.                            Adres: Simon Stevinweg 5 te Middelharnis, tel. 06-52613996, info@carscare.nl

 

 

Lunchroom Broodje                                                                  Wij serveren heerlijke broodjes gemaakt met producten van lokale leveranciers. Omdat kwaliteit en service voor ons erg belangrijk is, zullen we een kleine kaart  behouden, maar wel met verse producten! We hebben geprobeerd een heerlijke koffie te ontwikkelen samen met onze lokale brander en deze word ook exclusief bij ons geschonken. Naast onze broodjes hebben wij  bijvoorbeeld ook een heerlijk ontbijtje met huisgemaakt granola, maar ook huisgemaakt appeltaart staat bij ons op de kaart. Lunchroom Broodje is een uitstekende plek voor een heerlijke lunch met vrienden of bekenden, maar het overgrote deel van onze producten is ook beschikbaar voor Take Away!

Adres: Achterdorp 20 te Dirksland, tel 0187-665402, info@lunchroombroodje.nl

 

De Klussenier Kasper van AntwerpenDe Klussenier  Kasper van Antwerpen

Mijn naam is Kasper van Antwerpen.  Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.
Zoals zovelen begonnen als timmerman maar inmiddels zo veelzijdig dat ik iedere opdracht kan aannemen. Destijds had ik al de ambitie om een eigen klusbedrijf te starten, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en alles kan regelen op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de uitvoering en afwerking van de opdracht en ook aan de kwaliteit van het product.Wat ik voor u kan betekenen?  Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht.

Adres: Ed Hoornikpad 28 te Middelhannis, tel. 06-51213442, https://kaspervanantwerpen.klussenier.nl/klusbedrijf/middelharnis

De onderstaande borden zijn vervangen van deze sponsoren waren de logo’s veranderd of waren de borden verweerd.

 

 

 

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

 

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

 

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok

 

Sponsornieuws

Le Duc FinefoodDe afgelopen maanden zijn wij, als sponsorcommissie heel druk bezig geweest om onze sponsoren vast te houden, verlengen van contracten en met het benaderen van nieuwe sponsoren.

Eén van de nieuwe gouden sponsoren is het bedrijf Le Duc Fine Food uit Stellendam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maken van vegetarisch of vegan producten voor de airfryer, de oven of de frituur, Le Duc snacks zijn altijd vol smaak.

De directeur dhr. Dick den Hertog kreeg afgelopen maandag een rondleiding op ons complex en was zeer onder de indruk van onze vereniging.

Daarna tekende hij een contract voor 3 jaar

Links dhr. den Hertog, rechts Roeland Albrechts

.

 

Er zal in de komende tijd nog meer sponsornieuws te melden zijn

 

De sponsorcomissie.

 

 

 

 

Sponsornieuws           

Nieuwe reclameborden

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Kitvoegen.nl  
 
Op onze tribune is nu een reclamebord van 24 meter geplaatst van onze jeugdsponsor Kitvoegen.nl  Doordat het contract van de andere sponsor afliep was er ruimte voor Kitvoegen.nl om hier zijn naam aan te verbinden. Kitvoegen.nl is al 30 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk Wij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. We geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door ons uitgevoerde kitwerk.

Ons adres: Molendijk 138e te Nieuwe-Tonge , telefoon 088-5488639, www.kitvoegen.nl

 

Take Away Middelharnis

Bij Take Away, kunt u heerlijke  kapsalons, broodjes, shoarma, turkse pizza’s en pizza’s enz, bestellen of afhalen.  Het adres Zandpad 82 te Middelharnis, bestellen www.takeawaymiddelharnis.nl

 

Dak en Gevel

Dak en Gevel is opgericht door , Jan Kees Mijnders en Petry Hoofdman, zij hebben vele jaren ervaring opgedaan bij de grotere bouwbedrijven. Daardoor hebben zij een brede kennis in nieuw- en verbouw; van traditioneel en prefab timmerwerk tot productie en plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen en allerlei soorten lijmen en kitten.  Kwaliteit, service, garantie zijn voor hun vanzelfsprekend! Door goed naar uw ideeën en verwachtingen te luisteren, kunnen zij u goed advies geven. Daarna volgt een duidelijke offerte voor de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Gaan ze voor u aan de slag? Dan volgt een heldere planning en gedegen voorbereiding, zodat uw wens werkelijkheid wordt.

Ons adres: Staakweg 18 te Dirksland, tel. 085-0043283, www.dak-en-gevel.nl

 

Gebr. Van Dooren

De gebroeders van Dooren zijn al jaren lang actief lid bij De Jonge Spartaan, voor al u oud ijzer kunt u bij hun terecht.

Ons adres: Simon Stevenweg 18-20 te Middelharnis, tel. 0187-486081

 

Hello Reclame

HELLO Reclame is úw partner in visuele reclame. Met ruim 11 jaar ervaring binnen de digitale en visuele reclame sector is geen vraagstuk ons te gek. Doordat we met een klein team van professionals werken zijn de lijnen altijd kort én zodoende kan er snel geschakeld worden.

Ons adres: Simon Stevinweg 11-9 te Middelharnis, telefoon 06-50120959, www.helloreclame.nl

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok


Sponsorovereenkomsten

Om al onze ambities te verwezenlijken is de steun van sponsoren van onschatbare waarde voor De Jonge Spartaan. Wij mogen ons al jaren prijzen met de steun van een grote groep trouwe sponsoren. Deze sluiten voor een bepaalde periode een overeenkomst met ons af om ons financieel te steunen in ruil voor uitingen op ons complex in de vorm van reclameborden, shirts-/presentatie kleding, vlaggen banners etc.

Afgelopen zaterdag zijn er contracten afgesloten met Yachtcloud en Multilux Zonwering

Yachtcloud heeft een Gouden Sponsorovereenkomst afgesloten met onze vereniging. YachtCloud is opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten en professionele services voor AV- en IT-systemen. Alle producten zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van superjachten en zijn gericht op het verbeteren van het leven aan boord voor eigenaren en gasten en het verhogen van de productiviteit en efficiëntie voor de bemanning.

Op de foto links dhr. André Klepper die het contract tekent met Roeland Albrechts van onze vereniging

Tevens heeft Multilux Zonwering het nieuwe team van JO8-3 voorzien van tenue. Dit nieuwe team loopt nu in mooie shirtjes van dit bedrijf. Multilux Zonwering was al sponsor bij onze vereniging en hebben hun sponsoractiviteiten uitgebreid. Op de foto de zoon van Kees Dubbeld, Derrick met de jongste jeugd. Multilux Zonwering is gevestigd aan de Simon Stevinweg 25 te Middelharnis, tel. 0187- 478833.

Op de foto het team JO8-3 met Derrick Dubbeld van Multilux Zonwering.

Namens de sponsorcommissie
Leen Blok

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Oud Beijerland 1 - Jonge Spartaan 1

21/05/2022 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop