Menu De Vogel

Sponsornieuws  

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee   
In onze prachtige winkel, het oude pand van Fixet Mastenbroek, vindt u een groot aanbod aan tuinmaterialen. Je kunt hier alle materialen ruiken, zien en proeven. Nouja, figuurlijk! Zeker bij de zoektocht naar tegels voor uw droomtuin is het nooit verstandig deze uit een boek te kiezen omdat de kleur in het echt altijd net dat beetje anders is en uw keuze vergemakkelijkt.  Materialen? Ja, zeker! Maar ook een 3D ontwerp of aanleg. Neem zeker eens een kijkje!

Adres:  Westelijke Achterweg 59-61, 3245 BJ Sommelsdijk, tel. 0187-665472, info@tuinmaterialengoereeoverflakkee.nl

Cars and Care Afbeelding van de AudiQ314TFSI150pkautomaatCompetitionPackage 

Cars and Care is een autobedrijf bedrijf dat zich richt op het onderhouden, repareren, modificeren, poetsen en verkopen van verschillende type voertuigen. Het zijn 2 jonge ondernemers die hun hart hebben verpand aan de auto-industrie.                            Adres: Simon Stevinweg 5 te Middelharnis, tel. 06-52613996, info@carscare.nl

 

 

Lunchroom Broodje                                                                  Wij serveren heerlijke broodjes gemaakt met producten van lokale leveranciers. Omdat kwaliteit en service voor ons erg belangrijk is, zullen we een kleine kaart  behouden, maar wel met verse producten! We hebben geprobeerd een heerlijke koffie te ontwikkelen samen met onze lokale brander en deze word ook exclusief bij ons geschonken. Naast onze broodjes hebben wij  bijvoorbeeld ook een heerlijk ontbijtje met huisgemaakt granola, maar ook huisgemaakt appeltaart staat bij ons op de kaart. Lunchroom Broodje is een uitstekende plek voor een heerlijke lunch met vrienden of bekenden, maar het overgrote deel van onze producten is ook beschikbaar voor Take Away!

Adres: Achterdorp 20 te Dirksland, tel 0187-665402, info@lunchroombroodje.nl

 

De Klussenier Kasper van AntwerpenDe Klussenier  Kasper van Antwerpen

Mijn naam is Kasper van Antwerpen.  Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.
Zoals zovelen begonnen als timmerman maar inmiddels zo veelzijdig dat ik iedere opdracht kan aannemen. Destijds had ik al de ambitie om een eigen klusbedrijf te starten, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en alles kan regelen op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de uitvoering en afwerking van de opdracht en ook aan de kwaliteit van het product.Wat ik voor u kan betekenen?  Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht.

Adres: Ed Hoornikpad 28 te Middelhannis, tel. 06-51213442, https://kaspervanantwerpen.klussenier.nl/klusbedrijf/middelharnis

De onderstaande borden zijn vervangen van deze sponsoren waren de logo’s veranderd of waren de borden verweerd.

 

 

 

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

 

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

 

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok

 

Sponsornieuws

Le Duc FinefoodDe afgelopen maanden zijn wij, als sponsorcommissie heel druk bezig geweest om onze sponsoren vast te houden, verlengen van contracten en met het benaderen van nieuwe sponsoren.

Eén van de nieuwe gouden sponsoren is het bedrijf Le Duc Fine Food uit Stellendam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maken van vegetarisch of vegan producten voor de airfryer, de oven of de frituur, Le Duc snacks zijn altijd vol smaak.

De directeur dhr. Dick den Hertog kreeg afgelopen maandag een rondleiding op ons complex en was zeer onder de indruk van onze vereniging.

Daarna tekende hij een contract voor 3 jaar

Links dhr. den Hertog, rechts Roeland Albrechts

.

 

Er zal in de komende tijd nog meer sponsornieuws te melden zijn

 

De sponsorcomissie.

 

 

 

 

Sponsornieuws           

Nieuwe reclameborden

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Kitvoegen.nl  
 
Op onze tribune is nu een reclamebord van 24 meter geplaatst van onze jeugdsponsor Kitvoegen.nl  Doordat het contract van de andere sponsor afliep was er ruimte voor Kitvoegen.nl om hier zijn naam aan te verbinden. Kitvoegen.nl is al 30 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk Wij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. We geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door ons uitgevoerde kitwerk.

Ons adres: Molendijk 138e te Nieuwe-Tonge , telefoon 088-5488639, www.kitvoegen.nl

 

Take Away Middelharnis

Bij Take Away, kunt u heerlijke  kapsalons, broodjes, shoarma, turkse pizza’s en pizza’s enz, bestellen of afhalen.  Het adres Zandpad 82 te Middelharnis, bestellen www.takeawaymiddelharnis.nl

 

Dak en Gevel

Dak en Gevel is opgericht door , Jan Kees Mijnders en Petry Hoofdman, zij hebben vele jaren ervaring opgedaan bij de grotere bouwbedrijven. Daardoor hebben zij een brede kennis in nieuw- en verbouw; van traditioneel en prefab timmerwerk tot productie en plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen en allerlei soorten lijmen en kitten.  Kwaliteit, service, garantie zijn voor hun vanzelfsprekend! Door goed naar uw ideeën en verwachtingen te luisteren, kunnen zij u goed advies geven. Daarna volgt een duidelijke offerte voor de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Gaan ze voor u aan de slag? Dan volgt een heldere planning en gedegen voorbereiding, zodat uw wens werkelijkheid wordt.

Ons adres: Staakweg 18 te Dirksland, tel. 085-0043283, www.dak-en-gevel.nl

 

Gebr. Van Dooren

De gebroeders van Dooren zijn al jaren lang actief lid bij De Jonge Spartaan, voor al u oud ijzer kunt u bij hun terecht.

Ons adres: Simon Stevenweg 18-20 te Middelharnis, tel. 0187-486081

 

Hello Reclame

HELLO Reclame is úw partner in visuele reclame. Met ruim 11 jaar ervaring binnen de digitale en visuele reclame sector is geen vraagstuk ons te gek. Doordat we met een klein team van professionals werken zijn de lijnen altijd kort én zodoende kan er snel geschakeld worden.

Ons adres: Simon Stevinweg 11-9 te Middelharnis, telefoon 06-50120959, www.helloreclame.nl

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok


Sponsorovereenkomsten

Om al onze ambities te verwezenlijken is de steun van sponsoren van onschatbare waarde voor De Jonge Spartaan. Wij mogen ons al jaren prijzen met de steun van een grote groep trouwe sponsoren. Deze sluiten voor een bepaalde periode een overeenkomst met ons af om ons financieel te steunen in ruil voor uitingen op ons complex in de vorm van reclameborden, shirts-/presentatie kleding, vlaggen banners etc.

Afgelopen zaterdag zijn er contracten afgesloten met Yachtcloud en Multilux Zonwering

Yachtcloud heeft een Gouden Sponsorovereenkomst afgesloten met onze vereniging. YachtCloud is opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten en professionele services voor AV- en IT-systemen. Alle producten zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van superjachten en zijn gericht op het verbeteren van het leven aan boord voor eigenaren en gasten en het verhogen van de productiviteit en efficiëntie voor de bemanning.

Op de foto links dhr. André Klepper die het contract tekent met Roeland Albrechts van onze vereniging

Tevens heeft Multilux Zonwering het nieuwe team van JO8-3 voorzien van tenue. Dit nieuwe team loopt nu in mooie shirtjes van dit bedrijf. Multilux Zonwering was al sponsor bij onze vereniging en hebben hun sponsoractiviteiten uitgebreid. Op de foto de zoon van Kees Dubbeld, Derrick met de jongste jeugd. Multilux Zonwering is gevestigd aan de Simon Stevinweg 25 te Middelharnis, tel. 0187- 478833.

Op de foto het team JO8-3 met Derrick Dubbeld van Multilux Zonwering.

Namens de sponsorcommissie
Leen Blok

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - Pelikaan 1

14/08/2021 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop