Menu De Vogel

Sponsornieuws

De sponsorcommissie is verheugd u mede te kunnen delen dat er weer bedrijven bereid zijn gevonden onze vereniging te steunen met een reclamebord of een tenue.

 

Nieuwe reclameborden

 

 

 

Nieuwe tenue sponsoren

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok 


------

Nieuwe kleding voor kader

Het kader van voetbalvereniging De Jonge Spartaan is door de sponsoren De Vogel Advies Groep, Kibo accountants en Kitvoegen.NL voorzien van nieuwe polo’s, trainingspakken en coach jassen. Deze sponsoren zijn geen onbekende voor De Jonge Spartaan. Het kader van De Jonge Spartaan bestaat uit ongeveer 100 personen, trainers, begeleiders en vrijwilligers, hebben allemaal een onderdeel van het pakket ontvangen.Zo is De Vogel Adviesgroep al jaren de hoofdsponsor van onze vereniging. Adviesgroep de Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfiets-verzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies.  Kitvoegen.nl is bekend als Jeugdhoofdsponsor bij De Jonge Spartaan. Kitvoegen.nl is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk. Zij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al de medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Zij geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door hun uitgevoerde kitwerk. Dhr. Slui was op de bijeenkomst verhinderd vandaar geen foto.Kibo Accountants, het bedrijf dat inmiddels al jaren onze vereniging sponsort, het bedrijf dat 10 jaar bestaat is uitgegroeid tot een begrip en heeft nu 30 medewerkers in dienst. Hun motto’s zijn vooruitstrevend, ondernemend en betrokken, altijd klaar staan voor de klant.Als vereniging zijn we ontzettend trots dat we de komende jaren in prachtige outfits de wedstrijden van onze jeugd mogen begeleiden.

Onze oprechte dank naar deze fantastische sponsoren.------

Gouden sponsor: Krieger & Witte Makelaars

Als nieuwe subsponsor hebben wij Krieger & Witte kunnen overtuigen van onze drie waarden: saamhorigheid, sportieve plicht en sociale betrokkenheid. De Jonge Spartaan is met dit bedrijf  een overeenkomst aangegaan voor minimaal drie jaar. Hieronder treft u een kleine kennismaking aan met dit bedrijf.Krieger & Witte makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met ervaring.
Onze kernwaardenzijn actief, persoonlijk en betrokken. Korte lijnen, een vast contactpersoon en snel schakelen zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig en gedegen advies houden wij vooral rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar actief in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten.
De aanpak van Krieger & Witte makelaars kenmerkt zich verder door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en we maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij o.a. WhatsApp met Facebook waardoor wij uw woning gratis onder de aandacht kunnen brengen.

Wij hanteren zeer ruime bereikbaarheids- en openingstijden. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken van 8:30 uur tot 22:00 uur via telefoon of WhatsApp. Tevens staan wij buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is.
Wij komen bij u thuis voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Dit kan overdag, maar op afspraak staan wij ook in de avonduren voor u klaar.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ons adres: Sperwer 1 te 3245 VP Sommelsdijk, tel. 0187-218008------


Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop