Menu De Vogel

Op de jaarvergadering van november 2019 is besloten om de gelden van seizoen 2019-2020 te schenken aan Moedige Moeders Goeree-Overflakkee

Moedige Moeders

De Moedige Moeders Goeree-Overflakkee zijn allen ervaringsdeskundigen: in onze gezinnen is een kind (ex)verslaafd of gebruikt(e) heel veel alcohol en/of drugs. De initiatiefgroep is ontstaan in 2007 in navolging van de Moedige Moeders Volendam. Maandelijks komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, maar vooral ook om actief vorm te geven aan het terugdringen van drugs- en alcoholgebruik onder de jeugd op ons mooie eiland. Dit doen we als aanvulling op de reguliere hulpverlening, maar we zoeken daarin de samenwerking met andere initiatieven. Via de telefonische hulplijn en bezoeken aan huis bieden we eiland-breed een luisterend oor en praktische hulp. Daarnaast organiseren we workshops en thema-ondersteunins-avonden en verzorgen we presentaties voor scholen verenigingen en kerken. Deze thema-avonden zijn bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met verslavingsproblematiek, in welke vorm dan ook. Het kan dan gaan om alcohol, drugs, gamen en iedere andere vorm van verslaving.

De avonden zijn bedoeld als steun in de rug, een stukje zorg voor degene die om de verslaafde heen staan.

Tijdens de avonden is er ruimte om uw verhaal te doen, het stellen van vragen, het krijgen van tips en mogelijk advies. Maar bovenal is de avond bedoeld als een plek waar u een luisterend oor vindt. Een plek waar u in een veilige omgeving anoniem uw verhaal mag delen. De avonden worden begeleid door twee gediplomeerde medewerkers van Moedige Moeders, beiden tevens ervaringsdeskundige.

Contact STICHTING MOEDIGE MOEDERS GOEREE-OVERFLAKKEE

Tel: 06 25 29 50 21 (bereikbaar van 10.00-22.00 uur)
Email: info@moedigemoedersgo.nl
Bankrekeningnummer NL96 RABO 0137196679
(Moedige Moeders GO heeft een ANBI status)

 

Als u nog vragen heeft of als u zich als nieuw lid wilt aanmelden, kunt u contact opnemen met:

René van der Groef; tel. 0187- 482 356, 06-466 11 007  of via renevandergroef@hotmail.nl 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

AFGELAST

Jonge Spartaan 1 - Oud Beijerland 1

17/10/2020 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop