Menu De Vogel

Sponsornieuws  

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee   
In onze prachtige winkel, het oude pand van Fixet Mastenbroek, vindt u een groot aanbod aan tuinmaterialen. Je kunt hier alle materialen ruiken, zien en proeven. Nouja, figuurlijk! Zeker bij de zoektocht naar tegels voor uw droomtuin is het nooit verstandig deze uit een boek te kiezen omdat de kleur in het echt altijd net dat beetje anders is en uw keuze vergemakkelijkt.  Materialen? Ja, zeker! Maar ook een 3D ontwerp of aanleg. Neem zeker eens een kijkje!

Adres:  Westelijke Achterweg 59-61, 3245 BJ Sommelsdijk, tel. 0187-665472, info@tuinmaterialengoereeoverflakkee.nl

Cars and Care Afbeelding van de AudiQ314TFSI150pkautomaatCompetitionPackage 

Cars and Care is een autobedrijf bedrijf dat zich richt op het onderhouden, repareren, modificeren, poetsen en verkopen van verschillende type voertuigen. Het zijn 2 jonge ondernemers die hun hart hebben verpand aan de auto-industrie.                            Adres: Simon Stevinweg 5 te Middelharnis, tel. 06-52613996, info@carscare.nl

 

 

Lunchroom Broodje                                                                  Wij serveren heerlijke broodjes gemaakt met producten van lokale leveranciers. Omdat kwaliteit en service voor ons erg belangrijk is, zullen we een kleine kaart  behouden, maar wel met verse producten! We hebben geprobeerd een heerlijke koffie te ontwikkelen samen met onze lokale brander en deze word ook exclusief bij ons geschonken. Naast onze broodjes hebben wij  bijvoorbeeld ook een heerlijk ontbijtje met huisgemaakt granola, maar ook huisgemaakt appeltaart staat bij ons op de kaart. Lunchroom Broodje is een uitstekende plek voor een heerlijke lunch met vrienden of bekenden, maar het overgrote deel van onze producten is ook beschikbaar voor Take Away!

Adres: Achterdorp 20 te Dirksland, tel 0187-665402, info@lunchroombroodje.nl

 

De Klussenier Kasper van AntwerpenDe Klussenier  Kasper van Antwerpen

Mijn naam is Kasper van Antwerpen.  Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.
Zoals zovelen begonnen als timmerman maar inmiddels zo veelzijdig dat ik iedere opdracht kan aannemen. Destijds had ik al de ambitie om een eigen klusbedrijf te starten, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en alles kan regelen op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de uitvoering en afwerking van de opdracht en ook aan de kwaliteit van het product.Wat ik voor u kan betekenen?  Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht.

Adres: Ed Hoornikpad 28 te Middelhannis, tel. 06-51213442, https://kaspervanantwerpen.klussenier.nl/klusbedrijf/middelharnis

De onderstaande borden zijn vervangen van deze sponsoren waren de logo’s veranderd of waren de borden verweerd.

 

 

 

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

 

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

 

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30