Menu De Vogel

Tijdens de algemene ledenvergadering op 25 februari 2022 zijn er twee leden bemoemd tot Spartaanse ridders.

René van der Groef:

René heeft al een zeer lang trackrecord binnen onze club. Gestart als jeugdleider van de lagere jeugdelftallen, daarna bestuurslid sponsoring en nu bestuurslid VZ Breedte. In totaal maakt René al ruim 13 seizoenen deel uit van het bestuur. Daarnaast is hij ook actief als begeleider bij het G-team. Een fantastisch bestuurder en clubmens met aandacht voor de gehele vereniging.

Peter Vervloed:

Peter is eveneens al zeer lang actief binnen de club. Gestart als jeugdleider en al meerdere seizoenen lid van de sponsorcommissie. Peter is na een aantal jaren stage bij de toenmalige beheerder Wim van Putten, nu al een aantal jaren verantwoordelijk voor het dagelijks beheer op ons prachtige complex Spartacus. Hij coördineert de werkzaamheden van de beheerploeg en draagt dagelijks zijn steentje bij om ons complex er op en top uit te laten zien. Eenieder die het complex bezoekt zal beamen dat hier erg veel uren aan besteed worden.

Namens de gehele vereniging proficiat met jullie benoeming en wij hopen nog lang op jullie vrijwilligersinzet te kunnen rekenen.

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30