Menu De Vogel

Op zaterdag 7 oktober is namens de Rabobank een cheque van € 2.160,21 uitgereikt aan de penningmeester van De Jonge Spartaan. De uitreiking vond plaats door de heer Martijn Groenendijk als lid van de ledenraad van de Rabobank. De cheque is het resultaat van de welbekende jaarlijkse Rabo ClubSupport actie. Het bedrag is aanzienlijk hoger dan voorheen door de viering van het 125 jarig bestaan van de Rabobank.

De ontvangen gelden worden / zijn besteed aan de nieuw opgerichte voetbalspeeltuin. Op een speelse manier maakt de jongste jeugd kennis met voetbal. Inmiddels zijn wij hier een tijdje mee bezig en hebben wij een lijst met ruim 40 deelnemers in de leeftijd van 1 t/m 4 a 5 jaar. Gemiddeld komen op een zaterdagmorgen rond de 25 kinderen. Op een kwart van ons kunstgrasveld leven zij zich uit van 9.30 tot 10.15 uur. Van de (groot) ouders wordt bij de spelletjes een actieve rol verwacht alhoewel de kinderen vaak een eigen draai geven aan de bedachte spelletjes. Na afloop krijgen de kinderen een welverdiend bekertje ranja en bij heel mooi weer wordt er door de vereniging op ijs getrakteerd.

Wilt u meer informatie over de voetbalspeeltuin dan kunt u contact opnemen met Marijn Nagtzaam. Marijn is bereikbaar onder telefoonnummer 06-37198551 of via vrijenorg@dejongespartaan.nl.

Met de gelden van de Rabo ClubSupport actie hebben wij de speelattributen aangeschaft en kunnen wij het lidmaatschap van de voetbalspeeltuin vooralsnog contributievrij houden.

Bij deze bedanken wij iedereen die een stem op ons uitgebracht heeft en in het bijzonder de Rabobank die deze gelden beschikbaar heeft gesteld!!

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Klundert 1 - Jonge Spartaan 1

09/12/2023 14:30