Menu De Vogel

Hoofdsponsor De Vogel in een nieuw jasje op tribune

De reclame-uitingen van Adviesgroep De Vogel op de tribune van sportpark Spartacus zijn vernieuwd. De oude borden van De Vogel hingen inmiddels zes jaar en dus was het tijd voor iets nieuws: nadat vanaf het begin van dit seizoen het FITR logo al te zien was op de achterzijde van het shirt van de hoofdmacht, pronkt het nu dus ook vanaf de tribune.

Adviesgroep De Vogel is inmiddels al 70 jaar actief op Goeree-Overflakkee en beschikt over twee vestigingen om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. En dat doen ze met succes, want in 2021 werden ze gekroond tot ‘Beste advieskantoor van Nederland 2021’!

Al vanaf de oprichting van De Jonge Spartaan zijn ze sponsor en sinds 2014 zijn ze zelfs hoofdsponsor geworden. Directeuren Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk zijn tevens vrijwilliger bij de club én spelend lid bij het veteranenelftal en voelen zich dan ook als een vis in het water op sportpark Spartacus.

“We kunnen niet anders dan ontzettend blij zijn met zo’n trouwe, enthousiaste en betrokken hoofdsponsor”, aldus Tim Wiggers van de sponsorcommissie. “Laat dit een vervolg zijn op een vruchtbare samenwerking, die hopelijk nog jaren mag voortduren”.

Met dank aan diverse vrijwilligers hangen de nieuwe borden er weer schitterend bij. Klaar voor de herstart van de competities, na lange tijd weer met publiek! 


Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30