Menu De Vogel

 

De grote clubactie, voor de leiders weer een momentje van een diepe zucht, voor ons een momentje van “yes” we gaan ervoor.


Wij hebben er voor gekozen om elk lid, vanaf de JO 7 t/m de JO 13-pupillen een persoonlijk boekje te geven, voorzien van een eigen sticker en deze via de leiders/leidsters uit te geven. Ook kregen de elftallen boven de 13, boekje voor het gehele team. In totaal werden er 251 boekjes uitgegeven.

Ook was er de mogelijkheid om een superlot te kopen, dit houdt in 50 loten tegelijk, deze werden o.a. aangeschaft door het bestuur, het 1e/2e, 3e  , de dames en de veteranen.

Dit jaar was het ook weer mogelijk loten via de QR-code te kopen, hier werd duidelijk gebruik van gemaakt, ruim 2300 loten werden via dit systeem verkocht.

In totaal kregen wij ongeveer 50 boekjes terug waaruit geen enkel lot was verkocht, dit vinden wij jammer een paar loten aan de man brengen, voor je eigen club, zou toch moeten kunnen.

Maar nu komt het positieve nieuws: na dit invoeren bleek dat De Jonge Spartaan

3874


loten heeft verkocht. Een stijging van ongeveer 800 loten, dit overtreft onze verwachting.  Dit betekent dat de opbrengt voor onze vereniging ruim € 9.300, -bedraagt.
 

Dit is een fantastisch resultaat. Alle loten verkopers bedankt en natuurlijk de kopers !!!!!    


Alle loten verkopers die meer dan 25 loten hebben verkocht krijgen nog een medaille en de topverkopers worden nog in het zonnetje gezet en krijgen ook nog een extra prijs.  

Alle teams die een goede verkoop hebben gedaan krijgen nog een tegoedbon voor een frietje en een snack.

Het geld zal voor een groot gedeelte worden gebruikt voor een Spartaanse familiedag aan het eind van dit seizoen.

Tot slot, de trekking is op 6 december 2022 en de uitslag van de loterij kunnen jullie vinden op www.clubactie.nl heb je iets gewonnen, van harte!

Namens de vereniging danken wij alle loten verkopers voor hun inzet en alle loten kopers dank voor jullie steun aan de vereniging.

 

De organisatoren
Ingrid Rijsdijk en Leen Blok   

 

 

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Klundert 1 - Jonge Spartaan 1

09/12/2023 14:30