Menu De Vogel

 

Collecte Fonds GehandicaptensportVoor het 13e jaar hebben leden en vrijwilligers van De Jonge Spartaan gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. In de week van 3 april t/m 9 april werd er in de dorpen Middelharnis en Sommelsdijk gecollecteerd voor het goede doel.

Dit jaar hadden zich 22 collectanten opgegeven voor het collecteren.

Het wordt wel steeds moeilijker om collectanten te vinden, die een rondje willen lopen. Bij deze doe ik dan ook een oproep, als u zin en tijd heeft om u zich op te geven voor volgend jaar. Dan maakt het mogelijk om kleinere wijken in te delen en minder uren te lopen. Dan blijft het ook leuk en kost het relatief niet veel inspanning. Al verkijk je je wel eens op de tijd. Als dan ook het weer nog mee werkt, al was het dit jaar niet best met de weersgesteldheid, is het echt geen straf om een rondje langs de huizen te gaan.Al de collectanten hebben een mededeling gekregen hoeveel er in hun bus zat. De ene wijk geeft duidelijk meer dan de andere wijk. De top van de collectanten zijn: Ingrid Rijsdijk € 215,75, Chris van der Weele met het G-team € 203,50 en Leen Blok € 186,35.

Als waardering voor het collecteren hebben alle collectanten een lekkere versnapering gekregen

Het totale bedrag dat opgehaald is € 2.926,-. Een fantastisch resultaat!Namens het Fonds Gehandicaptensport en De Jonge Spartaan willen wij de volgende collectanten ontzettend bedanken voor hun inzet en hopelijk tot volgend jaar:

   

Ina Maliepaard

Sandra Vroegindeweij

Mevr. Van Damme

Hans Meijer

Anja van der Welle

Tim Wiggers

Roeland Albrechts

Celia Melaard

Marjan Hartog

Mevr. Suiker

Mevr. Grootenboer

Mevr. Wagner

Jolanda Noteboom

Suus Peeman

Chris van der Weele +team

Bart Blok

Mevr. Uilenbroek

Maarten de Korte

Mevr. Boelen

Henny Geelhoed

Conny Breen

Leen Blok

Ingrid Rijsdijk

Chantal de Geus

 

 

 Met vriendelijke groet,

Ingrid Rijsdijk en Leen Blok

Opgeven kan via l.blok@chello.nl of tel. 0187-486011

 

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30