Menu De Vogel

Voor het 14e jaar hebben leden en vrijwilligers van De Jonge Spartaan gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. In de week van  2 april t/m 8 april werd er in de dorpen Middelharnis en Sommelsdijk gecollecteerd voor het goede doel.Dit jaar hadden zich 30 collectanten opgegeven voor het collecteren.

Het wordt wel steeds moeilijker om collectanten te vinden, die een rondje willen lopen. Bij deze doe ik dan ook een oproep, als u zin en tijd heeft om u zich op te geven voor volgend jaar.  Dan maakt het mogelijk om kleinere wijken in te delen en minder uren te lopen. Dan blijft het ook leuk en kost het relatief niet veel inspanning. Al verkijk je je wel eens op de tijd. Als dan ook het weer nog meewerkt, al was het dit jaar niet best met de weersgesteldheid, is het echt geen straf om een rondje langs de huizen te gaan.                                        

Al de collectanten hebben een mededeling gekregen hoeveel er in hun bus zat. De ene wijk geeft duidelijk meer dan de andere wijk. De top van de collectanten zijn: Chris van der Weele met het G-team € 191,70, Maarten de Korte € 186,55 en Jolanda Noteboom € 156,85Als waardering voor het collecteren hebben alle collectanten een lekkere versnapering gekregen, gesponsord door de Jumbo Middelharnis, hiervoor onze dank.Het totale bedrag dat opgehaald is2.873 Euro. Een fantastisch resultaat!

Namens het Fonds Gehandicaptensport en De Jonge Spartaan willen wij de volgende collectanten ontzettend bedanken voor hun inzet en hopelijk tot volgend jaar:

Johan de Jong
Ina Maliepaard
Gert Vinke
Anja van der Welle
Roeland Albrechts
Marjan Hartog
Lotte Spruijt
Jolanda Notboom
Sandra Vroegindeweij
Hans Meijer
Tim Wiggers
Celia Melaard
Chris van der Welle en team
Mevr. Suiker
Mevr. Wagner
Mevr. Uilenbroek
Wanda van Dam
Conny Breen
Ingrid Rijsdijk
Bart Blok
Suus Peeman
Gerda Peeman
Leen Blok
Chantal de Geus
Jasmijn Breen

Met vriendelijke groet,

Ingrid Rijsdijk en Leen Blok,

Opgeven kan via l.blok@chello.nl of tel. 0187-486011

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Klundert 1 - Jonge Spartaan 1

09/12/2023 14:30