Menu De Vogel

Binnenmaas VR1 - DJS VR1

Zaterdag 26 september speelde VR1 hun 2e competitiewedstrijd. Dit keer op het kunstgras van Binnenmaas.
Binnenmaas is een nieuw team in de 3e klasse dat hun ambitie om kampioen te worden niet onder stoelen of banken stopt.
Met 3 meiden die vorig seizoen bij Topklasser SSS speelden hebben ze in ieder geval veel kwaliteit aan het verder jonge team toegevoegd.
De opening was echter voor DJS en binnen 1 minuut lag de 0-1 in het net.  Daarna ontstond een wedstrijd met 2 teams die niet voor elkaar onder deden.  Aan beide kanten werden kansen gemist, waarbij gezegd moet worden dat Binnenmaas via de paal en lat dichter bij 1-1 was dan DJS bij 0-2.
Aan de kant van DJS was het rommelig en de bal werd moeilijk in de ploeg gehouden. Pasjes waren net te hard, te zacht of onnauwkeurig en daar zal het kunstgras zeker aan bijgedragen hebben.

Met een 0-1 ruststand wisten we dat wedstrijd zeker nog niet gespeeld was en dat bleek toen de gevaarlijke nummer 10 van Binnenmaas na zo’n 55 minuten nog maar eens uithaalde en van een meter of 20 prachtig de 1-1 binnen schoot.
Daarna was het toch weer DJS die op jacht ging naar de 1-2, maar 2x alleen voor de keeper en een bal op de lat voorkwamen dat.
Dan moet je op een bepaald moment tevreden zijn met een punt en dat zou ook een terechte uitslag zijn geweest. Echter daar dacht 1 speelster van Binnenmaas anders over door in de 90e de 2-1 binnen te schieten.
Verdoemenswaardig is nog de invalbeurten van 3 talentvolle MO17 meiden. Top gedaan!
Belangrijkste les: je kan beter in de 90e scoren dan in de 1e😓

 

Voorbeeld van afbeelding

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Groote Lindt 1 - Jonge Spartaan 1

03/10/2020 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop