Menu De Vogel
Op zoek naar een hoofdrol in de haven? Kom werken bij C. Steinweg Group. Hier weten we van aanpakken en liggen de kansen voor het oprapen. Van havenwerk tot werken op de kraan en van expediteur tot IT. We bieden je veelzijdige functies in een bijzondere omgeving, de mooiste haven van de wereld. Houd jij van aanpakken en zoek je een uitdagende baan? Dan ben je bij Steinweg aan het juiste adres.

Bekijk de vacature van Havenwerker op de site, daar vind je ook de vacatures van kantoor.

Stuur je ons jouw sollicitatie op? Vergeet dan niet De Jonge Spartaan te vermelden. Want word jij aangenomen en kom je door je proeftijd, dan ontvangt de club een extra sponsorbijdrage.Over C. Steinweg Group
Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg Group zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.
Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - MZC1

10/08/2024 14:30