Menu De Vogel
Voetbal pool!

Al lange tijd worden er bij een thuiswedstrijd van ons eerste elftal programmaboekjes verkocht. Dit boekje bevatte ook een lotnummer waarmee een prijs kon worden gewonnen. Met ingang van aankomende zaterdag zullen de bekende programmaboekjes niet meer worden verkocht, maar gaan we starten met een wedstrijdloterij, de zogenaamde Voetbal Pool.

Met het kopen van een lot in Voetbal Pool kan je gokken op de uitslag van de wedstrijd van De Jonge Spartaan 1. Een lot (of loten) koop je voor aanvang van de wedstrijd bij Arie of één van onze andere verkopers en kost € 1,- per lot.

Het lot heeft 2 vakjes die kunnen worden geopend: het eerste vakje de ruststand, de het tweede vakje voor de eindstand.

Indien bij jou zowel de rust- als eindstand overeenkomt met de werkelijke uitkomst van de wedstrijd, heb je prijs.

Je kan dus niet zelf een uitslag voorspellen, maar speel je mee met het lot waarop de rust- en eindstand staan ingevuld. Bij meer dan 3 doelpunten van één team, tellen deze doelpunten niet. De doelpunten van dat team wordt dan op 3 gezet (dus maximale te behalen score voor het lot is daarom 3-3). Bij een eventuele verlenging van de wedstrijd, geldt de uitslag na de normale 90 minuten.

Doe mee en maak de wedstrijd nog spannender!

Heb jij het goede lot met de juiste standen, dan win je € 40,-!