Menu De Vogel

Op vrijdag 16 juni begon het tentenkamp van “De Jonge Spartaan” met een deelnemersveld van +/- 200 kinderen in de leeftijd variërend van 9 t/m 15 jaar. Om 16:00 uur was de inloop en het ontvangen van een T-shirt waarnaar iedereen begon met opzetten van tenten voor de overnachting. ’s Avonds werd er friet en een snack gegeten. Voor de vrijdagavond stond een GPS tocht op het programma, deze begon om 20:00 en duurde tot +/- 23:00 uur. Tijdens deze GPS tocht moesten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren, waaronder estafette lopen, het woord voetbal maken (op welke manier dan ook), stoeprandje gooien, voetballiedje zingen etc.

Na de GPS tocht gingen mensen nog voetballen, terwijl de jongere deelnemers zich bezig hielden met de stormbaan. Rond 01:00 uur werd het rustig op veld 2 en ging iedereen zijn tentje in. De volgende ochtend, na het ontbijt, werden de tenten en spullen weer afgebroken en van veld 2 verwijderd. Daarna begon de sportdag . ’s Morgens kwamen ook onze kleinste leden (O7 en O8) aanschuiven bij het evenement, waarbij iedereen een schema volgde met verschillende activiteiten. Enkele van deze activiteiten waren vrachtwagen trekken, de stormbaan, bubbelvoetbal, levend tafelvoetbal, kruiwagenrace, zaklopen, buikschuifbaan, pannaveld, water doorgeven en een T-shirt estafette.

Tussendoor konden alle deelnemers genieten van een broodje worst of poffertjes. In de middag werden er ook wedstrijden georganiseerd tussen ouders en kinderen. Aan het eind van de middag werd het evenement afgesloten met een BBQ, waarmee deze twee geweldige dagen ten einde kwamen.

Deze 2 dagen werden gekenmerkt door prachtig weer, een grote opkomst van onze jeugdleden en super veel vrijwilligers en natuurlijk had dit nooit kunnen plaatsvinden zonder onze sponsoren (Kitvoegen.nl, Hans Meijer Advies en Unito Sports) en een bijdrage uit de opbrengst van de “Grote Clubactie”.

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - MZC1

10/08/2024 14:30