Menu De Vogel

Sponsornieuws           

Nieuwe reclameborden

Rond ons hoofdveld zijn weer een aantal nieuwe reclameborden geplaatst van nieuwe sponsoren.

Kitvoegen.nl  
 
Op onze tribune is nu een reclamebord van 24 meter geplaatst van onze jeugdsponsor Kitvoegen.nl  Doordat het contract van de andere sponsor afliep was er ruimte voor Kitvoegen.nl om hier zijn naam aan te verbinden. Kitvoegen.nl is al 30 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk Wij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. We geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door ons uitgevoerde kitwerk.

Ons adres: Molendijk 138e te Nieuwe-Tonge , telefoon 088-5488639, www.kitvoegen.nl

 

Take Away Middelharnis

Bij Take Away, kunt u heerlijke  kapsalons, broodjes, shoarma, turkse pizza’s en pizza’s enz, bestellen of afhalen.  Het adres Zandpad 82 te Middelharnis, bestellen www.takeawaymiddelharnis.nl

 

Dak en Gevel

Dak en Gevel is opgericht door , Jan Kees Mijnders en Petry Hoofdman, zij hebben vele jaren ervaring opgedaan bij de grotere bouwbedrijven. Daardoor hebben zij een brede kennis in nieuw- en verbouw; van traditioneel en prefab timmerwerk tot productie en plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen en allerlei soorten lijmen en kitten.  Kwaliteit, service, garantie zijn voor hun vanzelfsprekend! Door goed naar uw ideeën en verwachtingen te luisteren, kunnen zij u goed advies geven. Daarna volgt een duidelijke offerte voor de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Gaan ze voor u aan de slag? Dan volgt een heldere planning en gedegen voorbereiding, zodat uw wens werkelijkheid wordt.

Ons adres: Staakweg 18 te Dirksland, tel. 085-0043283, www.dak-en-gevel.nl

 

Gebr. Van Dooren

De gebroeders van Dooren zijn al jaren lang actief lid bij De Jonge Spartaan, voor al u oud ijzer kunt u bij hun terecht.

Ons adres: Simon Stevenweg 18-20 te Middelharnis, tel. 0187-486081

 

Hello Reclame

HELLO Reclame is úw partner in visuele reclame. Met ruim 11 jaar ervaring binnen de digitale en visuele reclame sector is geen vraagstuk ons te gek. Doordat we met een klein team van professionals werken zijn de lijnen altijd kort én zodoende kan er snel geschakeld worden.

Ons adres: Simon Stevinweg 11-9 te Middelharnis, telefoon 06-50120959, www.helloreclame.nl

 

Alle sponsoren bedankt voor de steun aan onze vereniging.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons

Namens de sponsorcommissie: Leen Blok

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - Tholense Boys 1

03/12/2022 13:30