Menu De Vogel

Rookvrij sportcomplex Spartacus

We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar we gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Dit geldt ook voor e-sigaretten en aanverwante producten. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders graag ziet dat sportterreinen waar kinderen sporten rookvrij zijn. We bieden graag iedereen een gezonde sportomgeving. Wat is jouw mening en wat wil jij voor onze sportvereniging?
Zoals afgesproken tijdens de laatst gehouden Algemene Leden Vergadering willen we onder de leden, vrijwilligers, bezoekers en ouders van jeugdleden een peiling doen welke we als input voor besluitvorming, ten aanzien van het roken op ons sportcomplex, willen toepassen.

Vanzelfsprekend zullen we via de website een terugkoppeling geven van de uitkomsten van deze enquête en uiteindelijk in een volgende Algemene Leden Vergadering een besluit voorleggen ter  instemming van deze vergadering.

De enquête is geopend t/m 31 maart 2023.

U kunt deelnemen aan de enquête middels onderstaande url of via het scannen van de QR Code. Er kan maar éénmaal per device aan deze enquête worden deelgenomen.

 

 https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0lakgxCi9SwSTiK

 

Namens het bestuur,
John Troost
Voorzitter

 

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - DVV09 1

30/09/2023 14:30