Menu De Vogel

De Jonge Spartaan EK Poule

We hebben er iets langer op moeten wachten, maar vanaf volgende maand is het dan eindelijk zo ver: het Nederlands elftal gaat vol voor een goede prestatie op het EK 2021.

De vuvuzela’s mogen van zolder worden gehaald, de straten kleuren langzaam aan weer oranje en “onze” eigen Martin Garrix mocht het EK-voetballied maken, wat inmiddels een grandioze hit aan het worden is. De grote vraag is of onze helden Frenkie, Gini en Memphis doorstoten tot de achtste finale of zit er misschien nog veel meer in?

Van 11 juni 2021 tot en met 11 juli 2021 spelen 24 landen om de titel van “Europees kampioen voetbal 2021”. Vanuit De Jonge Spartaan hebben we op Scorito.com een eigen competitie aangemaakt voor deelname van Jonge Spartanen en onze sponsors. Voor Jonge Spartanen die nog geen 18 jaar zijn, moet wel een vader/moeder/verzorger akkoord geven voor deelname.

De deelname is geheel gratis. Door Scorito is het spelreglement opgesteld en wordt tevens het klassement bijgehouden. Voor het eindklassement heeft de organisatie van De Jonge Spartaan een aantal leuke prijsjes beschikbaar. Om deel te nemen kan je onderstaande link gebruiken en kom je meteen in de omgeving van het spel “De Jonge Spartaan 2021”.

We hopen natuurlijk op een grote deelname onder onze Jonge Spartanen en zijn benieuwd wie de beste voetbalkenner binnen de club is of gewoon meesterlijk is in het voorspellen van uitslagen. Voorspel de wedstrijden, de Europees kampioen en topscorers en laat zien wat jij in huis hebt!

Wat moet je doen?

Ga naar Scorito.com en maak eerst een account aan. Dat kan heel makkelijk met je e-mailadres en een zelf te maken wachtwoord. Daarna kom je via onderstaande link rechtstreeks in ons spel.

 https://www.scorito.com/subleague/353031/ek-voetbal-2020/de-jonge-spartaan-2021/0b6c6191-c135-4789-857b-0ddb1edce406

Als deelnemer kan je dagelijks de resultaten inzien en de tussenstand bekijken. Voor de spelregels verwijs ik je naar het spel op Scorito.com. Onder de i-knop (informatie) staan alle spelregels vermeld.

Voor vragen en/of opmerkingen: evenementen@dejongespartaan.nl

Jan van der Welle

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - Kruiningen--1

01/04/2023 14:30