Menu De Vogel

Op de 2 december gehouden Algemene Ledenvergadering zijn Rens Vis en Chris van der Weele benoemd tot Spartaanse Ridders in de 1e orde van De Jonge Spartaan vanwege hun bijzondere verdiensten voor de vereniging.

Rens is al 21 jaar actief als vrijwilliger in diverse functies zoals scheidsrechter, lid toernooicommissie, jeudcommissielid en beheertaken waaronder het verzorgen van de lichtinstallaties. Momenteel is hij de bevlogen trainer, vlagger en tacticus van VR2. 

Op de foto ziet u Ridder Rens temidden van zijn vrouw Angeline en dochter Shana.

Chris is lid geworden november 2002 en al snel actief geworden als leider en trainer van jeugdteams. Hij is lid geweest van de toenmalige jeugdcommissie en heeft tijdelijk de bestuursfunctie jeugdzaken vertegenwoordigd. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor de Sportdag, toen nog op de Zuidwester en het organiseren van bezoek jeugdleden aan een wedstrijd betaald Voetbal. Hij wist zich binnen de vereniging op te werken tot hoofdpiet en indien geveaagd staat hij zijn mannetje als grensrechter. Momenteel is hij niet meer weg te denken als trainer/coach van ons G-team.

Op de foto ziet u Ridder Chris temidden van zijn vrouw Anne-Marie en kinderen Gerben, Sietse en Joelle.

 

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - MZC1

10/08/2024 14:30