Aankomende wedstrijd

10Sep

Vriendenloterij

 

 

 

                    

 

 

 

 

 

 

                      VriendenLoterij

 

Een vereniging in stand houden kost geld, veel geld. Inkomsten van kantine, contributie en sponsorgelden zijn vaak niet voldoende. Daarom is De Jonge Spartaan steeds op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen. Een van deze bronnen is de VriendenLoterij, die wij langs deze weg onder uw aandacht willen brengen.

 

VriendenLoterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton.

Wilt u De Jonge Spartaan een steuntje in de rug geven én zelf elke week kans maken op € 100.000,-?

 

Steun De Jonge Spartaan en maak kans op € 100.000,-!

 

Elke week kans op € 100.000,-!

Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per maand. Hiervan gaat de helft rechtstreeks naar De Jonge Spartaan, iedere keer opnieuw.

 

Loten omzetten

Speelt u al mee in de VriendenLoterij en wilt u met die loten liever uw eigen club steunen? Vul dan het omzetformulier in, welke is te verkrijgen bij de penningmeester van de vereniging, of bel met de Sponsorlijn: 020-6776880 (op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur).

 

Aanmelden

Aanmelden voor de VriendenLoterij doet u via www.vriendenloterij.nlen hier als gekozen doel op plaatsnaam Middelharnis te zoeken en daarna onze vereniging te selecteren. (opzeggen kan op elk gewenst moment)

 

 

SteunDe Jonge Spartaan en maak kans op € 100.000,-!