Aankomende wedstrijd

24Aug

Oefenwedstrijd:

Jonge Spartaan 1--Seolto 1

Aanvang:  14.30 uur.

uitslag:


 


 

Bedrijventoernooi DJS groot succes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijventoernooi De Jonge Spartaan, gesponsord door Zettex Europe, wederom groot succes

Zaterdag 15 juni heeft de vierde editie van het  bedrijventoernooi van De Jonge Spartaan, gesponsord door Zettex Europe, plaatsgevonden. Maar liefst 24 ploegen namen deel aan dit schitterende evenement op “Spartacus”. Om 10.30 uur werd er afgetrapt en in een ontspannen sfeer werden de wedstijden afgewerkt.  Aan het eind van de middag werd de finale gespeeld tussen Hypotheek Middelharnis en Cazander Medical. Uiteindelijk ging Hypotheek Middelharnis er met de felbegeerde wisselbeker vandoor (foto ?).

Verloting levert € 1.000,- op voor Woonlocatie ’t Getij te Oude Tonge !

Bijzonder aan deze dag was wel de verloting. Alle deelnemende bedrijven hadden prijzen ter beschikking gesteld, van fles wijn tot aan weekendje weg voor 2 personen. De opbrengst van de verloting ging naar het goede doel, woonlocatie ’t Getij te Oude Tonge. In no-time waren alle loten uitverkocht. Na de prijsuitreiking volgde gelijk de verloting. De hoofdprijs, weekendje weg voor 2 personen, beschikbaar gesteld door Zettex Europe, ging naar Marije Kastelein (foto ?).

De cheque ter waarde van € 1.000,- werd door Iman Braal van Zettex Europe uitgereikt aan Ilze Maliepaard. Ilze wil van het bedrag met haar woongroep van ’t Getij een leuk uitje organiseren (foto).

Al met al was het weer een super dag ! Op naar de vijfde editie !!!       

  

Terug naar overzicht