Menu De Vogel

Corona protocol De Jonge Spartaan (versie 02-06-2021)

Dit protocol kan wekelijks wijzigen op basis van het aanpassen van de richtlijnen, de bezetting van ons complex en de ervaringen in eerdere weken.

Wij roepen iedereen op zich te houden aan alle richtlijnen opgesteld door de overheid, de RIVM en de KNVB. Daarnaast hanteren wij als vereniging een aantal specifieke richtlijnen.

Aanpassing naar aanleiding van de gemelde versoepelingen per 5 juni 2021:

De teams JO7 t/m JO17 nemen deel aan de KNVB Regio Cup op zaterdag 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni.

Senioren spelers/teams trainen op doordeweekse avonden van 20:00 tot 21:30 uur en trainen of spelen onderlinge wedstrijden op zaterdag vanaf 14:00 uur.

Het G-team start ook per 03-06-2021 weer met de trainingen.

Kleedkamers en douches zijn weer geopend. Voor de teams JO19 en de dames en heren senioren is echter vanuit het bestuur het dringend advies om thuis om te kleden en te douchen, om het bijeen zijn met meerdere volwassenen in een kleedkamer tot het minimum te beperken.

Helaas zijn toeschouwer nog niet toegelaten op ons complex. Chauffeurs van uitspelende teams worden als begeleider beschouwd en hebben toegang tot het complex.

 

 Het spelen van wedstrijden

Ø Jeugd JO7 t/m JO17 neemt deel aan de KNVB Regiocup. Alle wedstrijden zullen worden gespeeld tegen teams op het eiland Goeree Overflakkee.

Ø JO19, MO17 en senioren teams kunnen alleen onderlinge wedstrijden spelen. Om een speelveld beschikbaar te hebben dient men te overleggen met de wedstrijdsecretarissen.

 

Trainingen

Ø  Alle teams kunnen weer trainen. Op zaterdag trainen de senioren teams vanaf 14:00 uur

 

Complex

Ø  In de kantine en op het terras mogen per deel maximaal 50 bezoekers. Zij dienen een zitplaats te nemen en zich te registreren.

Ø Kleedkamers en douches zijn weer geopend. Voor de teams JO19 en de dames en heren senioren is echter vanuit het bestuur het dringend advies om thuis om te kleden en te douchen om het bijeen zijn met meerdere volwassenen in een kleedkamer tot het minimum te beperken.

Bestuur De Jonge Spartaan

 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

 

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

Jonge Spartaan 1 - Pelikaan 1

14/08/2021 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop