Menu De Vogel

Corona protocol De Jonge Spartaan (versie 26-06-2021)
Dit protocol kan wekelijks wijzigen op basis van het aanpassen van de richtlijnen, de bezetting van ons complex en de ervaringen in eerdere weken.

Wij roepen iedereen op zich te houden aan alle richtlijnen opgesteld door de overheid, de RIVM en de KNVB.

In het algemeen gelden de basis regels, was je handen veelvuldig, houd 1,5 meter afstand en bij klachten blijf thuis en laat je testen!


Aanpassing naar aanleiding van de gemelde versoepelingen per 26 juni 2021:
-
De teams JO7 t/m JO17 nemen deel aan de KNVB Regio Cup op zaterdag 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni.
- Senioren spelers/teams trainen op doordeweekse avonden van 20:00 tot 21:30 uur en trainen of spelen onderlinge wedstrijden op zaterdag vanaf 14:00 uur.
- Het G-team start ook per 03-06-2021 weer met de trainingen.
- Kleedkamers en douches zijn weer geopend. Voor de teams JO19 en de dames en heren senioren is echter vanuit het bestuur het dringend advies om thuis om te kleden en te douchen, om het bijeen zijn met meerdere volwassenen in een kleedkamer tot het minimum te beperken.
- Toeschouwers zijn weer van harte welkom op het complex.

 Het spelen van wedstrijden
 Jeugd JO7 t/m JO17 neemt deel aan de KNVB Regiocup. Alle wedstrijden zullen worden gespeeld tegen teams op het eiland Goeree Overflakkee.
 JO19, MO17 en senioren teams mogen weer wedstrijden spelen. Om een speelveld beschikbaar te hebben dient men te overleggen met de wedstrijdsecretarissen.

Trainingen
Alle teams kunnen weer trainen. Op zaterdag trainen de senioren teams vanaf 14:00 uur

Complex
In de kantine en op het terras zijn bezoekers weer welkom. Er dient wel 1,5 mter afstand te worden gehouden.
Kleedkamers en douches zijn weer geopend. Voor de teams JO19 en de dames en heren senioren is echter vanuit het bestuur het dringend advies om thuis om te kleden en te douchen om het bijeen zijn met meerdere volwassenen in een kleedkamer tot het minimum te beperken.

Bestuur De Jonge Spartaanhttps://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Aankomende wedstrijd
  • 0dagen
  • 0uur
  • 0min
  • 0sec

BSC68-1 - Jonge Spartaan 1

18/09/2021 14:30
Club webshop
Ga naar de webshop