Aankomende wedstrijd

26Mei

Laatste wedstrijd van de Competitie:

Jonge Spartaan 1---VVC68-1

Aanvang: 14.30  uur.

uitslag:


 


 

Training veldindeling vanaf 23 april

 

Trainingen veld 5 en 6 resp. verplaatst naar veld 3 en 4

Trainers en Leiders,

In het kader van het groot onderhoud aan de velden wordt a.s. maandag 23 april begonnen met de werkzaamheden op de trainingsvelden 5 en 6.

Dat betekent dat vanaf maandagavond 23 april alle trainingen op Spartacus van veld 5 verplaatst zijn naar veld 3 en alle trainingen van veld 6 naar veld 4. Op veld 4 staan langs de struiken 2 witte paaltjes die het veld in drieën delen. De kleedkamerindeling blijft ongewijzigd.

Het nieuwe aangepaste trainingsrooster staat op de site en hangt in beide info-kasten op Spartacus, daarop is duidelijk te zien welke groepen op veld 3 en welke groepen op veld 4 gaan trainen en welk deel van resp. veld 3 en veld 4 aan elke groep is toegewezen. De groepen die op veld 7 trainen blijven tot nader bericht daar trainen.

Het trainingsrooster op de site is te vinden onder Teams en kies dan Trainingsrooster het rooster wordt dan zichtbaar gemaakt. 

Alle trainers worden nadrukkelijk verzocht, om i.v.m. met het 2x in de week maaien van de velden, elke avond na de laatste training die vanaf nu op veld 3 en 4 plaatsvinden, alle grote en kleine trainingsdoelen op het tegelpad achter veld 3 te zetten.

Hou je strikt aan het gedeelte v/h veld dat aan je team is toegewezen en aan de kleedkamerindeling zoals dat in het rooster staat vermeld

We rekenen op jullie medewerking.

 

Terug naar overzicht